Camping Olden Hoeve

Een gemoedelijke, rustige en kleine camping op de boerderij vlakbij de Brouwersdam

Onze camping bevindt zich in het dorpje Elkerzee, vlakbij Scharendijke. De camping is onderdeel van het akkerbouwbedrijf. We zijn lid van de Vekabo.

De camping is opgedeeld in vier veldjes. Er zijn twee trekkersveldjes (veld 1 en veld 4). Op het eerste veld hebben we ook vier verharde camperplaatsen. Veld 2 en 3 bestaan voornamelijk uit seizoenplaatsen. Iedere plaats is voorzien van stroom. De auto’s worden geparkeerd op de aangegeven parkeerplaatsen. Bekijk de plattegrond

U kunt kosteloos gebruik maken van onze wifi. Het hele bedrijf wordt voorzien van groene stroom door zonnepanelen. Het moderne verwarmde toiletgebouw is van alle gemakken voorzien.

Het toiletgebouw bestaat uit:

  • 4 douches €0,50
  • 4 wc’s
  • 2 wastafelcabines
  • 2 wastafels
  • 2 afwasplekken €0,20
  • 1 chemisch toiletstort

Campers kunnen water tanken bij de groene schuur. U kunt gebruik maken van de koelkast met daarboven een klein vriesvak. Indien nodig kunt u in overleg onze wasmachine en droger gebruiken.

Op ons akkerbouwbedrijf worden aardappelen, uien, suikerbieten, tarwe, gerst, vlas en graszaad verbouwd. Een aantal akkers worden omringd door faunaranden met wandelpad.

In de wei lopen vijf lieve dwerggeitjes en 7 Brahma kippen. De geitjes willen graag geaaid en gevoerd worden. Dat is altijd mogelijk. Kinderen genieten hier: Ze kunnen gebruik maken van de mammoetskelter, speeltoestellen, voetbalveldje en basketbalpaal. In de schuur kunnen ze tafeltennissen.

Foto album Camping Olden Hoeve